Bungalowpark Limburg

Ben je op zoek naar een bungalowpark in Limburg? Kom dan eens langs bij Park Boschbeek! Verscholen tussen de bossen van Herkenbosch, ligt ons prachtige bungalow- en camperpark. Leuke bungalows, ruime stacaravans of maak kennis met het campingleven in uw eigen tent. In de omgeving is er ontzettend veel te beleven op het gebied van natuur, uitjes en bezienswaardigheden. Een vakantie voor jong en oud!

Mooi gelegen bungalowpark in Limburg

Met een verblijf op Park Boschbeek geniet je van een sprookjesachtige omgeving. Uitgestrekte bossen, golvend heuveullandschap en glooiende weiden. De bungalows zijn voorzien van alle comfort voor een prettig verblijf in Limburg. Grenzend aan Nationaal Natuurpark De Meinweg is ons park de perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. 

Geniet van de rust en ruimte

Met een verblijf op ons bungalowpark in Limburg ben je verzekerd van rust en een zee aan ruimte. 's Ochtends wakker worden van fluitende vogels en de eerste zonnestralen die bij de bungalow naar binnen schijnen. De bungalows en chalets zijn van alle gemakken voorzien waardoor jij in de ochtend verse koffie kunt zetten en de dag te beginnen met een goed ontbijt. Pure focus op het vakantie vieren!

Bungalow boeken

Bungalowpark Boschbeek

ONTDEK DE OMGEVING!

In de omgeving is er veel te doen en beleven. Verken het Nationaal Natuurpark De Meinweg, of het dal met rivier De Roer die langs dorpjes zoals Melick, Herkenbosch en Vlodrop gaat.  Of wat dacht u van het witte stadje Thorn, De Fluweelengrot of de Kasteelruïne in Valkenburg!

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, met attractieparken zoals Toverland, sprookjesbos Valkenburg en Avonturenpark Valdeludo. Bovendien bent u binnen no time over de grens en zijn steden zoals Düsseldorf het zeker waard om te bezoeken. 

Doen en beleven

Wil je meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar info@parkboschbeek.nl of bel naar 0031 (0)493 326 977. We beantwoorden graag alle vragen en kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw groep.